İphone 8 veya İPhone x in tanıtımına saatler kaldı

Apple’nin amiral gemisi iPhone 8 diğer adıyla iPhone x 12 Eylül akşamı görücüye çıkacak. İphone x özellikleri ve beklenen fiyatı haberimizde.

Kullanıcılar tarafından bağımlılık yapan telefon diye adlandırılan iPhone serisinin en son çıkacak modeli İphone 8 diğer adıylada iphone x 12 Eylül akşam saatlerinde Youtube kanalından canlı olarak tanıtılacak.

İPHONE X ÖZELLİKLERİ VE FİYATI NE OLACAK

Apple nin 10. Yılına özel piyasaya sürülecek olan iphone x modelinde altın vuruş yaparak şimdiye kadar çıkardığı İphone modellerinde olamayan sürpriz yenilikler ve özelliklerle kullanıcılarının karşısına çıkması bekleniyor.

EKRANDA FARKLI ÖZELLİK VE TASARIM OLACAK

İphone x modelinin ekranı çerçevesiz olacak. Yani cep telefonun ön yüzünün tamamı neredeyse ekrandan ibaret olacak. İphone x modelinin boyutlarının 5.1 inç ebadında olması beklenirken uzun şarj ömrü olan gelişmiş bir batarya sisteminin telefona entegre edileceği biliniyor. Sürpriz yeniliklerden biriyse yine şarj sisteminde olacak ve iphone x kablosuz şarj özelliğiyle kullanıcısına sunulacak. Zaten iphone 7 Plus ta çok gelişmiş bir kamera sistemi olan İphonenin X serisinde kamera sisteminde level atlayarak şimdiye kadar görülmemiş özellikte kaliteli olan bir kamera sisteminin olacağı ve profesyonel kameraları aratmayacağı söylenmekte.

İPHONE X FİYATI

Kullanıcının iphone x özelliklerini merak etmesi kadar telefonun fiyatıda en fazla merak edilen konuların başında geliyor.

12 Eylül tarihinde resmi olarak tanıtılacak x serisinin 22-23 eylül tarihleri arasında satışa sunulacağı söylenirken Türkiye’de Ekim ayı başlarından itibaren satışının yapılacağı söylenmekte. Fiyatının 1.000 $ (Dolar) dan başlayacağı tahmin edilen X serisinin özelliklerine göre bu fiyatın 2.000 $ çıkacağı tahmin ediliyor.

Haberler