Evde bakım maaşı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?

Evde bakım maaşı alanlara bayram ikramiyesi verileceği haberlerinin gerçek amacı ne? Son dakika bakım aylığı alanlara bayram ikramiyesi haberlerinin asıl amacını açıklıyoruz.

Son günlerde bir çok gazete haberi resmi bir kaynağa dayanmadan evde bakım maaşı alanlara tıpkı emeklilere verildiği gibi “2 binTL’lik bayram ikramiyesi verileceği haberini yapmakta. Ancak ne resmi bir kaynaktan ne Aile ve sosyal politikalar bakanlığından bakım aylığı alanlara bayram ikramiyesi verileceği yönünde bir açıklama yok.

Bakım aylığı alanlara bayram ikramiyesi verileceği haberleri neden yapılıyor?

Ne yazık ki bu asılsız haberi yapan gazete haberlerine baktığımız da somut hiçbir açıklama olmamasına rağmen ilgili haber emekli maaşlarına ödenecek bayram ikramiyesi ödeme tarihleri gibi bakım maaşı alanları ilgilendirmeyen cümlelerle uzatıldıkça uzatıldığını görmekteyiz.

Bu haberlerin yapılmasında asıl amaç ilgili haberleri yapan gazetelerin ziyaretçi daha anlaşılır ifadeyle tıklama almak için yapıldığını söyleyebiliriz.

Engelli bireyler ve bakıcıların umutlarıyla oynamayı vebale girmek olarak algılamayan bu kişi ve sözde haber sitelerine itibar etmemizi öneririz.

Haberler