banner29

FTM Coin Geleceği – Yorum 2022

FTM Coin geleceğini uzman kripto para yatırımcıları yorumluyor. FTM Fantom coin nedir, gelecekte yükselecek mi? Hepsi özel haberimizde.

FTM Coin Geleceği – Yorum 2022

FTM Coin geleceğini uzman kripto para yatırımcıları yorumluyor. FTM Fantom coin nedir, gelecekte yükselecek mi? Hepsi özel haberimizde.

27 Şubat 2022 Pazar 17:34
3644 Okunma
FTM Coin Geleceği – Yorum 2022

FTM Coin Geleceği ve FTM Coin Yorum konularını inceleyeceğimiz içeriğimizde en değerli ilk 35 kripto para arasında yer alan ve an itibariyle 1,75 dolardan işlem gören Fantom (FTM) Coin hakkında sizleri bilgilendireceğiz. Kripto ekosistemi ayı piyasasına girmesine rağmen Fantom Coin yıllık periyotta yatırımcılarına %235 kazandırmayı başarmıştır. 2021 yılının son çeyreğinde ciddi bir performans göstermeyi başaran FTM Coin, 28 Ekim 2021 tarihinde 3,46 dolardan işlem görerek ATH yapmıştır.

Fantom benzersiz bir proje olmakla birlikte temelde dağıtılmış defter teknolojisini daha da geliştirmek amacıyla oluşturulmuştur. DAG tabanlı bir algoritmaya sahip olan Fantom projesi, bu protokolleri kullanarak geleneksel blok zinciri teknolojisinin dışına çıkmak, bu teknoloji hem halka arz etmeyi hem de daha kullanışlı hale getirmeyi hedeflemektedir.

FTM Coin Nedir?

FTM Coin, yukarıda anlatımını yaptığımız şekilde DAG tabanlı, dağıtılmış defter teknolojisini geliştirmeyi hedefleyen Fantom projesinin yerel Token’ıdır. DAG teknolojisi klasik blok zinciri teknolojisinden oldukça farklı bir teknolojidir. Bu teknolojide blok oluşturmak için madenciliğe ihtiyaç duyulmamaktadır. Yine işlemlerin blok halinde bir araya getirilmesine de ihtiyaç duyulmamakta ve işlemler birbirinden ayrışan blok zincirlerinde gerçekleşmektedir. İşlemlerin doğruluğu ise PoW algoritması ile ölçümlenmektedir.

FTM Coin Geleceği

Fantom (FTM) Coin Geleceği olan bir varlık olmakla birlikte Binance, Cyrpto.com, HitBTC, Digifinex ve GATE gibi kripto para borsalarında işlem gören bir varlıktır. Kolay erişebilir bir varlık olmakla birlikte ödeme aracı olarak da aktif olarak kullanılmaktadır.

Kısa sürede sahip olduğu teknolojik alt yapı sayesinde ciddi başarılara imza atan FTM Coin, CryptoNode algoritmasına sahip ilk dijital varlıktır. FTM Coin’de madencilik yapılmamakla birlikte işlem onayı için 64-bit işlemciler bile yeterlidir. Açık kaynaklı bir yazılım olmakla birlikte FTM Coin hem çevrim dışı hem de çevrim içi cüzdanlarda saklanabilir, DeFi ekosisteminde teminat olarak da kullanılabilmektedir.

FTM Coin’in avantajlarını toparlamak gerekirse;

  • Kolay erişilebilir bir varlıktır.
  • Toplam arz miktarı 3,1 milyar adet iken dolaşımdaki arz miktarı 2,5 milyar adettir. Bu noktada toplam arzın büyük çoğunluğunun dolaşımda olması, ilgili varlığın bir diğer avantajıdır.
  • Toplam arz miktarı yüksek olduğu için birim fiyatı düşüktür, bu yüzden de birçok kripto para yatırımcısının cüzdanında yer verdiği bir varlıktır.
  • Fantom projesi gerek DAG tabanlı olması gerekse madenciliğe ihtiyaç duymaması sebebiyle birçok projeye oranla oldukça özgündür.
  • Güney Koreli bilgisayar uzmanı Dr. Ahn Byung tarafından geliştirilen bu projenin CEO’su David Richardson’dır ve Richardson ekosistemde oldukça güvenilir bir isimdir.

FTM Coin Yorum 2022

FTM Coin Yorum noktasında yurt dışındaki birçok analist olumlu görüşlere sahiptir. Hali hazırda Gelecek Vadeden Coinler listesine de girebilecek bir potansiyele sahip FTM Coin hakkında Türk analistler ve Ekşisözlük kullanıcıları da ağırlıklı olarak olumlu düşünmektedir. FTM Coin’in patlama yapması noktasındaki en önemli gelişme FTM’nin Coinbase borsasında listelenmesi konusudur. Olası bir Coinbase listelenmesi durumunda FTM Coin mevcut ATH’sini geliştirebilir.

FTM Coin aynı zamanda yüksek hızda transfer edilebilen ve düşük transfer maliyetine sahip bir dijital varlıktır. Bu yüzden de FTM Coin sadece bir yatırım aracı değil aynı zamanda da başarılı bir ödeme aracıdır. Yine FTM birçok zengin yatırımcı tarafından da destek gören bir varlıktır.

Piyasa değeri açısından konuşacak olursak da FTM Coin, Solana ve AVAX ile kıyaslandığında birim fiyatı oldukça düşüktür. Kurumsal anlaşmalara da önem veren Fantom projesi, olası bir boğa sezonunda takip edilmesi gereken bir dijital varlıktır.

FTM Coin kime ait?

Güney Kore tabanlı bir proje olan Fantom Projesi 2018 yılında oluşturulmaya başlanmıştır. 2019 yılının son çeyreğinde ise Fantom Mainnet ağı faaliyete geçmiştir. David Richardson ise proje duyurulduğundan bu yana projenin CEO’su konumundadır.

FTM Coin kaç dolar olur?

FTM Coin’in mevcut ATH’sini geliştirebilmesi için boğa sezonunun başlaması gerekmektedir. Dağıtılmış defter teknolojisini geliştirmeyi hedeflediği için FTM Coin’in fiyatı üzerinde BTC’nin ağırlığı oldukça fazladır. Diğer yandan, FTM Coin olası bir Coinbase listelenmesinde fiyatını büyük ölçüde arttıracaktır.

AYRICA BAKINIZ:

Raca Coin Geleceği

ADA Coin Geleceği

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.