banner29

Hot Coin Geleceği – Yorum 2022

Hot coin geleceğini sizler için yorumladık. Holo coin nedir, güvenilir mi, CEO'su kimdir? Hepsi ve çok daha fazlası dev holo coin inceleme rehberimizde.

Hot Coin Geleceği – Yorum 2022

Hot coin geleceğini sizler için yorumladık. Holo coin nedir, güvenilir mi, CEO'su kimdir? Hepsi ve çok daha fazlası dev holo coin inceleme rehberimizde.

05 Mart 2022 Cumartesi 12:18
5273 Okunma
Hot Coin Geleceği – Yorum 2022

Hot Coin Geleceği ve Hot Coin Yorum konularına yanıt vereceğimiz içeriğimizde Türk Coinlerinden olan ve ikinci çeyreğe damgasını vurmuş Hot Coin varlığını sizler için inceleyeceğiz. Hot Coin için Türk coinlerinden ifadesini kullanmamızın temel sebebi ilgili varlığın Türk kripto para yatırımcılar tarafından çok sevilmesi ve ciddi bir şekilde de desteklenmesi.

Hot Coin şuanda 0,0045 dolardan işlem görürken ATH yaptığı tarih olan 5 Nisan 2021 tarihinde 0,031 dolardan işlem görerek yatırımcılarına ciddi oranda kazandırmayı başarmıştı. Hot Coin’in fiyatının düşmesi ile birlikte birçok yatırımcının kafasında Hot Coin Geleceği noktasında soru işaretleri oluşmaya başladı. Temelleri 2018 yılına dayanan Holochain projesinin dijital varlığı olan Hot Coin aynı yıl yaptığı ICO ile piyasaya giriş yapmıştır.

Hot Coin Nedir?

Hot Coin Nedir, sorusuna yanıt vermek gerekirse; ERC-20 tabanlı bir algoritmaya sahip Holochain ağında işlem gören ve dağınık uygulamaları barındırıp çalıştırmayı amaçlayan bir dağınık defter teknolojisinin yerel Token’ıdır. Hot Coin’in ilk yapılan ICO faaliyetinde toplamda 30 bin Ethereum toplanmıştır. Diğer yandan, 2018 yılından 2021 yılına gelene kadar Hot Coin’de herhangi bir hareketlilik olmamış, coin ilk yükselişini 23 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirmiştir.

Hot Coin’in toplam arz miktarı 177,619 milyar adet olmakla birlikte toplam arzın tamamı aktif olarak dolaşımdadır. Binance, Crypto.com, HitBTC ve diğer birçok borsada işlem gören Hot Coin ülkemizden de yoğun ilgi gördüğü için Türk borsalarında da işlem gören ve kolay erişebilir bir varlıktır.

dApp desteğine de sahip olan Holochain ağı bu uygulamaları blok zinciri kullanmadan geliştirebildiği için bu noktada birçok blok zincirinden ayrılmaktadır. Tamamen açık kaynaklı bir proje olan Holochain ağının kurucuları ise alanında uzman yazılımcılar olan Arthur Brock ve Eric Harris-Braun’dur.

Hot Coin Geleceği 2022

Hot Coin Geleceği konusunda 2021 yılının ilk çeyreğinde hiçbir analistin olumsuz düşüncesi bulunmamaktaydı. Şubat 2021 tarihiyle birlikte başlayan yükseliş 5 Nisan 2021 tarihine kadar devam etti ve Hot Coin ilgili tarihte 0,031 dolardan işlem görerek ATH yapmayı başardı. Ardından ciddi bir düzeltmeye giden varlık neredeyse Ağustos ayına kadar iyi bir performans gösteremedi. Kasım 2021 tarihinde boğa piyasasının hissedilmesiyle birlikte yükselişini sürdüren Hot coin ilgili tarihten sonra deyim yerindeyse tarihe karıştı.

Hot Coin Geleceği olan bir varlık olmakla birlikte SCAM proje olarak da değerlendirilemeyecek bir varlık. Diğer yandan, Hot Coin özellikte ülkemizde ekosistemi oldukça kötü bir varlık çünkü birkaç Türk YouTuber’ın duyurduğu bu varlık ülkemizde kripto varlıkları bilen ve bilmeyen herkes tarafından satın alındığı için düşüşle birlikte Hot Coin ile ilgili birçok olumsuz mesaj atılmaya başlandı.

Türkiye’den Hot Coin hakkında o kadar fazla Tweet atıldı ki Hot Coin’in CEO’su olan Arthur Brock konuyla ilgili Türkçe mesajlar yayınlamak zorunda kaldı. Diğer yandan, Arthur Brock’un yayınladığı mesajlarda ilgi çekici bir cümle var; “Baştan beri söylediğimiz gibi Hot Coin ağın çalışması için kullanılan bir yakıt, yatırım aracı değil” bu ifade akıllarda soru işaretleri bıraktı. Pazarlama noktasında yetersiz bir ekibe sahip Holochain projesi saymış olduğumuz bu sorunlar sebebiyle geleceği konusunda kafalarda soru işaretlerinin oluşmasına sebep oluyor.

Hot Coin Yorum

Hot Coin Yorum konusunda şuanda analistlerin olumlu görüşleri maalesef bulunmuyor. Birçok analiste göre Hot Coin bir dönem Pump yaptı ve eski önemini kaybetti. Şuanda portföyünde Hot Coin tutan yatırımcıların birçoğu varlıkta terste kaldığı için bekleme pozisyonuna geçmiş durumda.

Hot Coin Geleceği başlığı altında da söylediğimiz gibi CEO’lar coin ile ilgili herhangi bir pazarlama faaliyeti yapmıyorlar çünkü amaçlarını Holochain ağına çevirmiş durumdalar. Yönetim ekibine göre Hot Coin, Holochain’in sürdürülebilir olması için bir yakıttan ibaret.

Hot Coin Yorum konusundaki en önemli gelişmelerin başında ise Holofuel’in test aşaması süreci geliyor. Geliştiricilerin yaptığı açıklamaya göre Holoportlar üzerinde çalışan uygulamalar 1’e 1 oranda Hot Coin’e çevrilebilecek. Holochain ağında Junto, Neighbourhoods, Nitroleague, ioen ve Hummlive gibi projeler hali hazırda geliştirilmiş durumda. 2 ay önce yapılan açıklamalardan sonra herhangi bir açıklama gelmemekle birlikte Holofuel testleri hala daha sürüyor. Testlerin bittiği aşamada ise ilgili varlığın Coinbase borsasında listelenmesi bekleniyor.

Holo güvenilir mi?

Holo kesinlikle güvenilir varlıklar arasında yer almaktadır. 2021 yılında kendini kanıtlamış bir varlık olmakla birlikte boğa piyasasının etkisini yitirmesi sebebiyle Holo ciddi değer kaybına da uğramıştır.

Holo CEO’su kimdir?

Holo CEO’su Arthur Brock’dur. Yazılımcı olan Arthur Brock Twitter hesabı üzerinden ekosistemi sürekli olarak bilgilendirmektedir.

Holo Coinbase de listelenecek mi?

Holo Coin’in Coinbase borsasında listelenmesi beklenmektedir. Holofuel’in test aşamaları hala daha sürmektedir, test aşamaları bittikten sonra Holo’nun Coinbase borsasında listelenmesi beklenen bir gelişmedir.

Son Güncelleme: 05.03.2022 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.