banner29

Kolay Kredi Kartı Veren Bankalar

Kolay kredi kartı veren bankaların sunmuş olduğu anlık hizmetlerden faydalanmak isteyen ama banka seçiminde karar vermekte zorlanan kişiler için, şu sıralamayı yapabiliriz.

Kolay Kredi Kartı Veren Bankalar

Kolay kredi kartı veren bankaların sunmuş olduğu anlık hizmetlerden faydalanmak isteyen ama banka seçiminde karar vermekte zorlanan kişiler için, şu sıralamayı yapabiliriz.

04 Mart 2017 Cumartesi 20:50
1477 Okunma
Kolay Kredi Kartı Veren Bankalar

Uzun yıllardır hayatımızda olan kredi kartları, artık hem gelir belgesi olan hem de gelir belgesi sunamayan kişilerin hizmetine sunulmaktadır. Banka sayısının artması ve buna bağlı olarak da bankaların birbirleri ile olan rekabetleri sonucunda ortaya çıkan bu durum sonucunda, artık seçici durumda olan bankalar değil kullanıcılar olmuştur. Kolay kredi kartı veren bankalar ve başvuruların internet ortamından yapılabilir olması, birçok müşterinin dikkat ettiği konuların başında gelmektedir.

Anında Kredi Kartı Başvurusu

Kolay kredi kartı veren bankaların sunmuş olduğu anlık hizmetlerden faydalanmak isteyen ama banka seçiminde karar vermekte zorlanan kişiler için, şu sıralamayı yapabiliriz.

  1. Garanti Bankası: Garanti Bankası’nın bankacılık sektöründe bilinen en büyük hizmeti Bonus Card’tır. Birbirinden avantajlı içeriği bulunan bu kredi kartı, kullanıcılarına yalnızca taksit ya da puan anlamında hizmet sunmakla yetinmiyor. Garanti Bankası müşterisi olunsun ya da olunmasın, Garanti Bankası’nın internet adresine giriş yaptıktan sonra, kolay bir şekilde kredi kartı başvurusu yapılabilmektedir. Bankanın sunmuş olduğu bu hizmette, yapılan her başvuru, ön başvuru niteliğindedir. Eğer, kredi kartı kullanımı için yaptığınız ön başvuru formu olumlu sonuçlanmışsa, Garanti Bankası şubelerine giderek, kredi kartı kullanım sözleşmesini imzalamanız yeterli olacaktır.
  2. Kuveyt Türk Katılım Bankası: Senin Bankan uygulaması ile bankacılık sektöründe ciddi bir müşteri sayısına ulaşan Kuveyt Türk Katılım Bankası, 2017 yılında piyasaya sunduğu Sağlam Kart kredi kartıyla, kolay kredi kartı veren bankalardan ikinci sıraya yerleşiyor. Bankanın sunduğu bu hizmette, kişiler banka şubelerine gitmelerine gerek kalmadan kredi kartlarını teslim alabilmektedir. Bunun için, Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın Senin Bankan ismi ile kurduğu internet adresine giriş yapılıp, kredi kartı başvuru formunun doldurulması yeterli olacaktır.
  3. Yapı Kredi Bankası: World Kart hizmetleri ile tanıdığımız Yapı Kredi Bankası, gelir belgesi sunamayan ve 25 yaşını tamamlamamış olan gençlerin kredi kartı başvurularına en hızlı şekilde cevap vermektedir. Geliştirilen Play Kart için alınan başvurular, tamamen internet ortamında gerçekleştirilmektedir. Gençlerin kredi notları üzerinden yapılan hesaplama sonucunda, on beş gün içerisinde adreslerine kurye desteği ile kartları teslim edilmektedir. Yapı Kredi Bankası’nın sunduğu bu hizmet yalnızca 25 yaş altı gençler için değil, tüm banka müşterileri için de geçerlidir. Eğer World Kart başvurusunda bulunmak istiyorsanız, Yapı Kredi Bankası’nın internet sitesine giriş yapabilir ya da banka müşterisiyseniz, mobil bankacılık uygulaması ile internet bankacılığı hesaplarınız üzerinden kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz.

Kredi Kartı Almanın Kolay Yolu

Kredi kartı kullanıcısıysanız ya da ilk defa kredi kartı kullanacaksanız, bankadaki sicilinizin ne durumda olduğunu bilmenizde fayda vardır. Bankaların genelinde geçerli olan ve BDDK tarafından konulan kurallara göre incelenen kredi kartı başvurularında, en önemli faktör kişilerin kredi notlarıdır. Çünkü, gelir belgesi en temel şartmış gibi görünse de, çok yüksek geliri olduğu halde kredi notu düşük olan kişilerin kredi kartı başvurularının reddedildiği defalarca kez ortaya çıkmıştır. Bundan dolayı, başvuru yapmadan önce Findeks sistemine giriş yaparak ya da bankanızın internet bankacılığı sistemi üzerinden kredi notu sorgulamanızı yapmanızda fayda vardır.

Kolay kredi kartı veren bankalar adı ile paylaştığımız listede de aynı kurallar geçerlidir. Eğer Findeks notunuz bankaların istemiş olduğu seviyelerin altındaysa ve daha önceki dönemlerde alınmış bir banka cezası varsa, kara listeye girme durumu varsa, bu durumda banka size olumlu yanıt vermeyecektir. Kredi notunda ve banka sicilinde hiçbir sorunu olmayan kişiler ise, bankalar ile yapacakları her işlemde, sizlerden bir adım daha önde olacaktır.

Son Güncelleme: 04.03.2017 21:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.