banner29

Luna Coin Yorumları Luna Coin Geleceği Ne Olacak?

Luna coin alınır mı, luna coin geleceği ne olur? UIzman kripto para yatırımcılarının gözünden son dakika luna coin yorumları özel haberimizde.

Luna Coin Yorumları Luna Coin Geleceği Ne Olacak?

Luna coin alınır mı, luna coin geleceği ne olur? UIzman kripto para yatırımcılarının gözünden son dakika luna coin yorumları özel haberimizde.

20 Mayıs 2022 Cuma 15:49
6324 Okunma
Luna Coin Yorumları Luna Coin Geleceği Ne Olacak?

Son dönemde yatırımcısını ciddi manada zarara uğratan luna coin geleceği merak konusu. Bir kısım kripto para uzmanı luna coinin dibi gördüğünü bu nedenle alım fırsatı doğurduğunu belirtirken bir kısım uzman ise luna coine yatırım yapacakların temkinli olmalarını öneriyor. Luna coin özel haberimizde uzmanların gözünden luna coin yorumları şu şekilde.

Luna Coin Geleceği

LUNA kripto paralarını satın almak için acele eden bazı yatırımcıların bilmediği Terra'ya (LUNA) olan şey, dolaşımdaki arzın enflasyonuydu.

Şiddetli enflasyon, Terraform Labs ekibinin Terra blok zincirini durdurmasına neden oldu, ancak hasar yapıldı - hiper enflasyon, LUNA'nın dolaşımdaki madeni para arzının, kaza sırasında yaklaşık 350 milyondan 6,5 trilyona yükselmesine neden oldu, bu da 18.000 kattan fazla bir artışa neden oldu.

Arz ve talep yasasına göre, eğer bir şeyin 18570x fazlası varsa, birim başına çok daha az değerli hale gelir. Artık o kadar nadir veya kıt değil – kripto, İkizler Borsası'nın milyarder kurucuları olan Winklevoss ikizleri tarafından 'dijital Altın' olarak adlandırılıyor.

Panik içinde LUNA'yı satan yatırımcıları ve tasfiyeleri ekleyin ve sonuç, LUNA'nın tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 119 dolardan %99'un üzerinde bir düşüşün bir doların altına düşmesi, ardından %99'unun tekrar bir sente, ardından %99'unun mevcut değerinin iki katının altına düşmesi oldu. O noktada hala var olan birkaç ticaret çiftinden biri olan Binance USD (BUSD) karşısında 2022'nin en düşük seviyesi olan 0,00000112$ - birçok kripto borsası onu listeden çıkardı.

Aynı gün Bitcoin'in 27.000 doların altına ve S&P 500'ün 4.000'in altına düşmesine yardımcı olmadı, her ikisi de bir yıldan fazla bir süredir ilk kez.

Yeni başlayanlar için en düzenli, en güvenli kripto platformlarından biri olarak kabul edilen eToro.com LUNA ticaretini bir sentin biraz altında geçici olarak askıya aldı ve LUNA kripto tokenlerini satın almak isteyenleri bu %99'luk düşüşün ikisinden kurtardı.

Çökmenin nedeni karmaşık ve birçok LUNA yatırımcısı, bir zamanlar piyasa değerine göre en iyi 10 kripto varlığı olan madeni paraya ne olduğunu merak ediyor - bir yatırımcının @terra_money'den 'futbol terimleriyle açıklamasını' istemesine neden oldu.

Luna Coin Nedir?

Luna ve TerraUSD (UST), Güney Kore'de Terra Labs tarafından geliştirilen blok zinciri tabanlı bir proje olan Terra ağının yerel belirteçleridir.

CoinDesk şöyle açıklıyor: “Terra blok zinciri, Cosmos SDK üzerine inşa edilmiştir; Geliştiricilerin özel blok zincirleri oluşturmasına ve çeşitli kullanım durumları için Terra'nın üzerinde kendi merkezi olmayan uygulamalarını oluşturmasına olanak tanıyan bir çerçeve.

“Şu an itibariyle, Terra ekosistemi bu yerel olarak inşa edilmiş 100'den fazla projeyi içeriyor. Bunlar arasında, takas edilemeyen token (NFT) koleksiyonları, merkezi olmayan finans (DeFi) platformları ve Web 3 uygulamaları yer alıyor.”

Terra'nın amacı, eşler arası bir elektronik nakit sistemi olmaktır.

Bunu, gerçek hayattaki bir para birimine sabitlenmiş kripto para birimleri olan “stabil paralar” kullanarak yapmayı hedefliyor.

UST, ABD dolarına sabitlenmiştir; bu, bir UST'nin yaklaşık bir dolar değerinde olması gerektiği anlamına gelir. Luna bunda hayati bir rol oynar.

CoinDesk şöyle açıklıyor: “Ust, sabitleyicilerini korumak için bir varlık rezervine güvenmek yerine, algoritmik olarak stabilize edilmiş bir madeni paradır. Bu, yeni UST jetonlarını basmak (yaratmak) için Luna jetonlarını yakarak (kalıcı olarak yok ederek) UST fiyatını 1 dolara sabitleyen akıllı sözleşme tabanlı bir algoritma kullanmayı içerir.”

Terra ekosisteminde, kullanıcılar Lina jetonunu her zaman UST için takas edebilir ve bunun tersi de, o sırada her iki jetonun piyasa fiyatından bağımsız olarak 1 $ garantili bir fiyatla.

Luna Coin Yorumları

Madeni paranın toparlanma potansiyeli var, ancak şu anda işler son derece belirsiz.

Terra'nın yaratıcısı Terraform Labs'ın kurucusu Do Kwon Salı günü tweet attı: "$UST için bir kurtarma planını duyurmaya çok yakın. Sıkı dur."

Çarşamba günü şunları ekledi: "Son 72 saatin hepiniz için son derece zor olduğunu anlıyorum - bu krizi atlatmak için her birinizle birlikte çalışmaya kararlı olduğumu bilin ve bundan çıkış yolumuzu inşa edeceğiz.

“Terra ekosistemi, kripto endüstrisindeki en canlı ekosistemlerden biri ve yüzlerce tutkulu ekibin içinde uygulamaları tanımlayan kategoriler oluşturmasıyla… Terra'nın forma dönüşü, görülmesi gereken bir manzara olacak.”

Yatırım tavsiyesi sitesi Investing Cube , kripto para biriminin toparlanabileceği “iyi bir şans” olduğunu tahmin etti.

Analist Kelvin Maina şunları yazdı: "Luna'nın iyileşmesi için sorunu çözmeleri ve böyle bir düşüşün bir daha olmayacağını açıkça göstermeleri gerekecek. Bir analist olarak, UST tekrar dolara sabitlendikten sonra Luna fiyatlarında bir artış görmeyi bekliyorum. Ayrıca Terra projesinin gelecekte benzer sorunların olmayacağını göstermesinin ardından fiyatların toparlanmaya başlamasını bekliyorum.”

Luna'nın sadık alt dizisinin üyeleri Reddit'teki kayıplarından yakınıyor. Bir alt dizin, Reddit web sitesindeki bir yan konu veya kategoridir.

Biri, “450.000 dolardan fazla kaybettim, bankaya ödeyemem” diye yazarken, diğerleri evlerini kaybetme potansiyelinden bahsetti.

LUNA'yı Satın Almalı mıyım?

Binance , web sitesinde LUNA satın almak için hala risk uyarıları gösteriyor, ancak değerinin düşük olduğundan ve en azından 10-12 milyar dolarlık bir piyasa değeri (şu anda 1,19 milyar dolar) civarında bir toparlanma için en azından 10 kat yükselebileceğinden eminseniz, bu iyi bir satın alma olabilir.

Meme jetonu Shiba Inu, bugün hala 549 trilyon dolaşımdaki arz ile 6,7 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

LUNA'ya yalnızca kaybetmeyi göze alabileceğiniz kadar yatırım yapın, çünkü LUNA oldukça değişkendir ve Do Kwon ve Terra ekibi tarafından yapılan duyurulara bağlı olarak artacak veya düşecektir.

Mevcut ucuz fiyat seviyelerinde uzun vadede Bitcoin satın almak daha düşük riskli bir yatırım olabilir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.