banner29

Reef Coin Geleceği – Yorum 2022

Reef Coin yorumlayacağımız özel haberimizde, reef coin geleceği, muhtemel çıkışlar ve düşüşleri uzman gözüyle analiz edeceğiz.

Reef Coin Geleceği – Yorum 2022

Reef Coin yorumlayacağımız özel haberimizde, reef coin geleceği, muhtemel çıkışlar ve düşüşleri uzman gözüyle analiz edeceğiz.

02 Mart 2022 Çarşamba 13:31
20492 Okunma
Reef Coin Geleceği – Yorum 2022

Reef Coin Geleceği ve Reef Coin Yorum konularına yanıt vereceğimiz içeriğimizde Türk kripto para yatırımcılarının yakından bildiği bir varlık olan Reef Finance (Reef) Coin’i inceleyeceğiz. Reef Finance (Reef) en değerli ilk 300 varlık arasında olmakla birlikte yazının yayınlandığı an itibariyle 0,01035354 dolardan işlem görmektedir. 2021 yılının ilk çeyreğinde müthiş bir performans yakalamayı başaran Reef Coin, 15 Mart 2021 tarihinde 0,057460 dolardan işlem görerek bu başarısını tüm ekosisteme kanıtlamıştır. Reef Coin ayı piyasasının da etkisiyle yıllık periyotta yatırımcılarına zarar ettirmiş varlıklar arasındadır.

Reef Coin bugün itibariyle Binance, Digifinex, Gate ve birçok popüler kripto para borsasında işlem gören ve kolay erişebilen bir varlıktır. Reef Coin Geleceği noktasında herhangi bir şüphe bulunmamaktadır çünkü varlık kendini 2021 yılının ilk çeyreğinde tüm ekosisteme kanıtlamıştır. DeFi ekosisteminin önemli varlıkları arasında yer alan Reef Coin, hızlı ve ölçeklenebilir bir varlık olmakla birlikte işlem maliyeti düşük, transferi oldukça hızlı bir dijital varlıktır.

Reef Coin Nedir?

Reef Coin Nedir, sorusuna yanıt vermek gerekirse, DeFi ekosisteminde yer alan, Ethereum ve BSC ağlarında faaliyet gösteren, hızlı ve düşük maliyet misyonuna sahip Polkadot ile inşa edilen bir dijital varlıktır. Reef projesinin temel amacı DeFi yani merkeziyetsiz finans ekosistemine yüksek hızda likidite akışı sağlamaktır. Reef Coin’in madenciliği yapılmamakla birlikte Stake metodu kullanılmaktadır. Stake bir nevi faiz sistemidir ve portföyünde Reef Coin barındıran yatırımcılar onayladıkları işlem başına belirli oranda blok ödülü kazanırlar.

Reef Chain ağında blok oluşturulması için onay sistemine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu yüzden de Reef Coin %51 saldırısına oldukça dayanıklı dijital varlıklar arasındadır. Reef Coin’in toplam arz miktarı 20 milyar adettir ve dolaşımdaki arz miktarı 15,9 milyardır. Toplam arz miktarının yüksek olması sebebiyle Reef Coin’in birim maliyeti oldukça düşüktür.

Reef Coin Geleceği 2022

Reef Coin Geleceği konusunda herhangi bir şüphenin bulunmamasının temel sebebi, Binance kripto para borsasının Reef Coin’i önce Future ardından da stok işlemlere açmasıdır. Binance borsası bu zamana kadar SCAM yani değersiz ve dolandırıcılık içeren herhangi bir kripto para projesine asla borsasında yer vermemiştir. Reef Coin yüksek oranda değer artışı bekleyen yatırımcılar tarafından tercih edilmemelidir çünkü Reef’in toplam arz miktarı yüksektir ve Reef Finance yönetimi varlığına olan sorumluluklarını tam anlamıyla yerine getirmemektedir. Bu yüzden de Reef Coin’in 2022 yılı içerisinde yönetiminde değişikliğe gidilmesi paydaşlar tarafından talep edilmektedir.

Reef Coin Geleceği noktasındaki en önemli gelişmelerden birisi ise yönetimin ortaya koyduğu hedeflerdir. Büyük banka kuruluşları ile anlaşarak kart çıkartma ve çeşitli anlaşmalar imzalayacağını açıklayan Reef yönetimi maalesef bu noktada da önemli bir adım atmamıştır.

Reef Projesinin temel amaçları arasında ise;

  • Yüksek enflasyona çözüm bulmak.
  • Dünyada yaşanan kıtlığa son vermek.
  • DeFi ekosistemini geliştirmek, gibi radikal amaçlar bulunmaktadır.

Reef Coin Yorum

Reef Coin Yorum noktasında analistler maalesef çok umutlu değildir. Geçtiğimiz yılın ilk çeyreğinde müthiş bir performans gösteren Reef Coin bu performansını sürekliliğe dönüştürmeyi başaramamıştır. Türk kripto para yatırımcılarının da Paribu borsasında listelenmesiyle birlikte yakından takip ettiği bu dijital varlığın 2022 yılı içerisinde olası bir boğa piyasası ile birlikte değerini 0,06 dolara yükseltmesi bazı analistler tarafından ön görülmektedir.

Reef Coin Yorum konusunda Paradator kullanıcısının önemi göz arda edilmemelidir. Twitter’da 750 binden fazla takipçiye sahip Paradator bu coin ile ilgili görüşlerini aktarır aktarmaz Reef Coin ciddi anlamda talep gören bir varlık haline dönmüştür. Diğer yandan, Reef Coin ekosistemi maalesef çok fazla abartılmış ve Türk kripto para yatırımcılarının desteği bittiğinde bu varlıkta ciddi bir değer kaybı yaşamıştır.

Reef Coin kimin projesi?

Reef Finance projesinin yerel coini olan Reef Coin, 2020 yılının son çeyreğinde Makedonya kökenli Denko Mancheski tarafından geliştirilmiştir. Twitter’da 16.3 bin takipçisi olan CEO maalesef ekosistemin önemli geliştiricileri arasında yer almamaktadır.

Reef Coin Hedefi Nedir?

DeFi ekosistemine işlevsellik kazandırmak, büyük banka kuruluşlarıyla ortaklık yapma gibi hedefleri olan Reef Coin’in hedefleri arasında yüksek enflasyona karşı çözüm bulmak gibi radikal hedefler de bulunmaktadır.

Son Güncelleme: 22.03.2022 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.