banner29

Araç Kiralama Siteleri - 10 Popüler Rent A Car Firması

Türkiye’de hizmet veren en popüler araç kiralama sitelerini sizler için derledik. Günlük, haftalık, aylık en ucuz araç kiralama ip uçları, güvenilir firmalar.

Araç Kiralama Siteleri - 10 Popüler Rent A Car Firması

Türkiye’de hizmet veren en popüler araç kiralama sitelerini sizler için derledik. Günlük, haftalık, aylık en ucuz araç kiralama ip uçları, güvenilir firmalar.

12 Kasım 2021 Cuma 14:08
9077 Okunma
Araç Kiralama Siteleri - 10 Popüler Rent A Car Firması

Bireysel ve kurumsal müşterilerin kısa ve uzun dönem araç ihtiyacının karşılanması için rent a car firmaları hizmet sunmaktadır. Her biri araç kiralama siteleri ile müşterilerine anlık hizmet sunarak kiralık araç ihtiyacını karşılar. Günlük, haftalık veya aylık olarak araç kiralanır ve müşterilerin ihtiyaçlar doğrultusunda beğendiği araçlar istenen tarih ve saatte hazırlanır.

Araç kiralamak günümüzde artık bir lüks değil ihtiyaç oldu. Gerek iş gerekse özel nedenlerle insanlar artık kendi araçları ile değil kiralık araçlarla ihtiyaçlarını karşılıyor. Birçok yerel ve global araç kiralama firması geniş araç filoları ile müşterilerine hizmet sunuyor. Araç kiralamada en önemli nokta güvenilir rent a car firmaları ile çalışmaktır. En popüler rent a car firmalarına geçmeden önce araç kiralama şartları hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Araç Kiralama Şartları Nelerdir?

Araç kiralamak istiyor ve araba kiralamak için istenen şartları karşılayıp karşılamadığınızı bilmek istiyorsanız hemen cevap verelim.

Yeni ehliyet alanlar veya son model araçları kullanma tecrübesine sahip olmak isteyenler için araç kiralamak oldukça cazip bir yöntemdir. Günlük, haftalık, aylık veya yıllık araç kiralama olarak değişen fiyatlarla istenen marka ve modelde araç kiralanabilir. Fakat araç kiralama şartlarını öğrenmeden bir tatil veya seyahat planı yapmamak gerekir. Şimdi madde-madde araba kiralama şartlarını sıralayalım.

  • Sürücü yaşı en az 21 olmalı, orta ve üst sınıflarda 25, lüks ve büyük araçlarda 28 olmalıdır.
  • Ehliyet süresi üst sınıflar için 2, lüks ve büyük araçlar için 3 yıl olmalıdır.
  • Ek sürücü talebi kiralama kontratına işlenmiş olmalıdır, ek sürücüler de ana sürücü için istenen kriterleri taşımalıdır.
  • Kiralanan araçların kilometre sınırına dikkat edilmelidir. Km aşımı ek ücrete tabidir.
  • Ödeme şekli kredi kartı ile olup ön ödeme alınır. Kredi kartı limitinin yeterli olması gerekir. Teminat için provizyon alınmakta olup, kullanılabilir limiti olan ve en az 6 ay geçerli kredi kartı sahipleri araç kiralayabilir. Araç kiralama ücretleri kişinin kendi kredi kartından tahsil edilir.
  • Kasko ve sigortanın geçerli olabilmesi için olası bir kaza durumunda alkol veya uyuşturucu kullanmamış olmak gerekir. Yasal hız ve yük sınırının aşılması durumunda da sigorta geçerli değildir.
  • Havalimanından kiralık araç teslim alınacaksa aracı teslim almadan 24 saat önce uçuş bilgileri e-posta yolu ile rent a car firmasına iletilmelidir. Uçuş bilgileri verilerek aracın zamanında teslim alınması sağlanır.
  • Kiralanan araç belli bir adresten teslim alınır ve belirlenen adrese iade edilir. Farklı bir semt ya da adrese teslim edilmez. Zamanında iade edilmeyen araçlar için ek ücret talep edilir.
  • Araç teslim alındığında yakıp depo seviyesi kontrol edilir ve aynı yakıt depo seviyesinde araç teslim edilir.
  • HGS ve OGS geçişleri araç kiralama firması tarafından müşterilerden tahsil edilir.
  • Kiralanan araçla yurt dışına çıkılmaz.
  • Araç kiralama işleminin iptali aynı gün içinde ücretsiz yapılır. Kiralama saatine 24 saat kala iptal edilmek istendiğinde firmaya göre değişen rakamlarda ücret kesilir.

Sahte ve dolandırıcı araç kiralama sitelerinin tuzağına düşmemek için güvenilir firmalarla iletişime geçilmesi son derece önemlidir. Çok ucuza araç kiralamayı düşünenler genelde bu tuzağa düşmekte, son model araçları piyasa ortalamasının çok altında kiralayacağına inanmaktadır.

Araç Kiralama Firmaları

Günümüzde hizmet sunan 10 popüler rent a car firması ve hizmet detaylarını sizler için araştırdık.

1 Reis Araç Kiralama: Tüm Türkiye’de kiralık araç hizmeti sunan Reis Araç Kiralama firması, full kaskolu ve sıfır km son model araçlardan oluşan geniş filosu ile popüler rent a car firmaları arasında yer alıyor. Bireysel ve kurumsal araç kiralama seçenekleri ve avantajlı paketleri ile müşteri memnuniyeti sağlıyor. 1980 yılından bu yana hizmet sunan tecrübeli ve güvenilir bir firma olarak ilk tercihler arasında yer alıyor.

2 SIXT Rent A Car: Kurumsal bir araç kiralama firması olan sixt rent a car; ekonomik, orta, üst ve lüks sınıf geniş araç filosu ile hizmet sunuyor. Kiralama işleminin hızlı bir şekilde gerçekleştiği ve tüm Türkiye’de sorunsuz bir araç kiralama hizmeti sunan bir rent a car firması olarak her zaman olumlu dönüşler alıyor.

3 Europcar: Türkiye’nin birçok ilinde ve dünyanın birçok ülkesinde araç kiralama hizmeti sunan bir firmadır. İş ortakları oldukça çok olup, 1949 yılından bu yana hizmet sunmaktadır. İlk kez Paris’te hizmet sunmaya başlamış, sonra dünyanın dört bir yanında hizmet ağı açmıştır. Dünyada 170 ülkede 13 bin ofisi ve 12 milyondan fazla kiralık aracı bulunmaktadır.

4 Filomingo: Özellikle şirketlerin tercih ettiği bir rent a car firması olup kısa ve uzun dönem araç kiralamak isteyenlerin hayallerindeki araçları bulduğu bir firmadır. İstediğiniz aracı web sitesinde dakikalar içinde kiralayabilir ve kaliteli bir kiralık araç hizmeti alabilirsiniz.

5 THY Filo Kiralama: En çok tercih edilen araç modelleri ve uygun fiyatları ile THY Filo Kiralama, kurumsal ve ticari kiralamalar için sunduğu avantajlı fiyatları ile tercih edilmektedir. Güvenli ödeme garantisi, geniş araç filosu, özel şoför kiralama hizmeti ve 7/24 yardım merkezi ile güvenli araç kiralama denildiğinde ilk akla gelen adreslerden biridir.

6 Rent Go: Türkiye’nin önde gelen araç kiralama şirketlerinden olan Rent Go; ekonomik fiyatları, hizmet kalitesi ve son model kiralık araçları ile tercih edilmektedir. Sektörün en güçlü markalarından biri olup, 30 yıldır sektörde güvenilir hizmetleri ile popülerdir.

7 Garenta: Bireysel ve kurumsal araç kiralama hizmeti sunan bir firmadır. Her zaman temiz ve bakımlı son model araçları, sık-sık düzenlediği kampanyaları, uygun fiyatları ve geniş araç filosu ile kiralık araç ihtiyacına en etkili şekilde cevap veren bir firmadır.

8 Yolcu360: Günlük ve aylık araç kiralama hizmeti sunan, havalimanı araç kiralama hizmetleri ile de adından söz ettiren bir rent a car firmasıdır. Binlerce marka ve modeldeki araçları en uygun fiyatlarla kiralanmakta olup, birçok firma ile anlaşmalı olarak fiyat indirimleri sunan bir firmadır. Web sitesinden 7/24 araç rezervasyonu yaptırabilir, aracınızı sorunsuz bir şekilde teslim alabilirsiniz.

9 Central Rent A Car: Türkiye’nin ilk yerli araç kiralama markası olan Central Rent A Car, dünya standartlarında sunduğu hizmetlerle tercih edilen bir firmadır. Konforlu, ekonomik ve son model araçları ile Türkiye’nin dört bir yanında hizmet sunmaktadır. Web sitesi üzerinden veya çağrı merkezini arayarak dakikalar içinde beğendiğiniz aracı kiralayabilir ve seyahatlerin tadını çıkarabilirsiniz.

10 Enterprise: Bireysel ve kurumsal araç kiralama hizmetlerinde kampanyalı fiyatlarla müşteri memnuniyeti kazanan bir firmadır. Ekonomik, orta, suv, minibüs, üst, lüks ve karavan tipi araçlardan oluşan geniş bir filoya sahiptir. İhtiyaçlara özel tasarlanmış araç kiralama programı ile kaliteli ve güvenilir bir rent a car hizmeti sunmaktadır.

Aylık Araç Kiralama

Günlük veya haftalık kiralamaya göre çok daha uygun fiyatlı olan aylık araç kiralama, bir ay süresince kiralık araca ihtiyacı olanların başvurduğu bir yöntemdir. 1 ay süresince seyahat edecek olanların veya aylık araç kiralayan kurumsal firmaların ihtiyacına yönelik bir hizmettir. Aylık araç kiralamanın avantajlarından faydalanmak isteyenlerin tercihidir.

Havaalanı Araç Kiralama

Havaalanında uçaktan indiği andan itibaren kişinin kiralık aracı ile yolculuğuna devam ettiği bir araç kiralama hizmetidir. Birçok rent a car firmasının havalimanı araç kiralama hizmeti mevcuttur. Rezervasyon yapıldıktan sonra araç kiralama firmasına uçak iniş saati ile ilgili e-mail aracılığıyla bilgi verilir. Böylece havalimanında beklemeksizin kiralık araç teslim alınır.

Şehirlerarası Araç Kiralama

Genelde günlük araç kiralama veya haftalık araç kiralama hizmeti kapsamında olup, bir şehirden diğerine kendi aracı ile gitmek istemeyenlerin veya aracı olmayanların tercihidir. Gerek tatil gerekse iş görüşmeleri için şehirlerarası araç kiralama ideal bir hizmettir. Kiralama süresine ve seçilen araca göre verilen hizmet fiyatları değişmektedir.

10 Popüler Rent A Car Firması

Sizler için 10 popüler rent a car firmasını inceledik. Bunlar; Reis Araç Kiralama, SIXT Rent A Car, Europcar, Filomingo, THY Filo Kiralama, Rent Go, Garenta, Yolcu360, Central Rent A Car, Enterprise araç kiralama firmalarıdır. Her biri kaliteli ve güvenilir hizmetleri ile Türkiye’de tercih edilen firmalardır.

Kiralık Arabalar Kaç Para?

Kiralık araba fiyatları firmaya, markasına, modeline ve kiralama süresine göre değişmektedir. Birçok firma düzenlediği kampanyaları ve uygun araba kiralama fiyatları ile gündeme gelmektedir.

Avis Günlük Araç Kiralama Ne Kadar?

Avis günlük araç kiralama fiyatları tercih edilen aracın modeline göre değişmektedir.

Europcar Kime Ait?

Fransız yatırım şirketi olup dünyada ve Türkiye’nin dört bir yanında hizmet sunan bir firmadır. FAZ Oto Kiralama A.Ş. Europcar International'ın Türkiye temsilcisi olarak hizmet sunmaktadır.

Sixt Araç Kiralama Kimin?

İsim hakkı ARTI Seyahat A.Ş. kuruluşunun olan rent a car firmasıdır. 1992 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin 42 noktasında 3.000 araçla hizmet sunmaktadır.

En İyi Araç Kiralama Şirketleri Hangileri?

Reis Araç Kiralama, SIXT Rent A Car, Europcar, Filomingo, THY Filo Kiralama, Rent Go, Garenta, Yolcu360, Central Rent A Car, Enterprise, AVEC Rent A Car, Central Rent A Car, Carfleet, WindyCar Rental, Cizgi Rent A Car, Air Rent A Car, Turmobil.

KAYNAK: https://arackiralago.com/

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.