banner29

BTT Yorumları 2022 BitTorrent Coin Geleceği

BTT Coin yorumlarını sizler için derledik. Uzman analistlerin gözünden BitTorrent geleceğine dair ön görüler özel haberimizde.

BTT Yorumları 2022 BitTorrent Coin Geleceği

BTT Coin yorumlarını sizler için derledik. Uzman analistlerin gözünden BitTorrent geleceğine dair ön görüler özel haberimizde.

14 Nisan 2022 Perşembe 17:14
3805 Okunma
BTT Yorumları 2022 BitTorrent Coin Geleceği

BTT Yorum konusuna değineceğimiz içeriğimizde bu konunun yanı sıra dünyadaki en değerli ilk 60 kripto para arasında yer alan BitTorrent’in Geleceğini de inceleyeceğiz. 2021 yılındaki boğa sezonuna damgasını vuran BTT, bu yıla da çok hızlı bir giriş yapmayı başardı. Geçtiğimiz yılın ilk çeyreğinde 0.00000343 dolardan işlem görerek ATH yapmayı başaran BTT şu anda 0.00000194 dolardan işlem görmektedir. Toplam arz miktarı çok yüksek bir varlık olduğu içinde birim fiyatı düşük olan BTT, birçok yatırımcının portföyünde hazırda beklettiği varlıklar arasında yer almaktadır.

BitTorrent (BTT) Nedir?

DeFi ekosisteminin ön plana çıkmasıyla birlikte tüm dikkatleri üzerine çeken BitTorrent hem bir dosya paylaşımı hem de Torrent platformudur. 2001 yılında hayatımıza giren Torrent kavramının atası olan bu proje 2018 yılında TRON tarafından satın alınarak BitTorrent projesinin ortaya çıkmasını sağlamıştır. Bu tarihten itibaren de kullanıcılar BTT Yorum konusunu araştırmaya başlamışlardır.

BTT şuanda TRON yönetiminde olan dosya aktarım platformu Torrent’in resmi dijital varlığıdır. TRON’da kullanılan TRC-10 algoritmasına sahip BTT birçok dApp tarafından da desteklenmektedir. Aktarım hızının yüksek, transfer maliyetinin düşük olduğu BTT bu yüzden transfer amacıyla da kullanılmaktadır.

BitTorrent (BTT), diğer projelere oranla çok daha sağlam temellere dayanmaktadır. 2001 yılında Bram Cohen tarafından kullanılan Torrent ağı ilk başlarda sadece eğlence sektörüne hız kazandırabilmek adına kurulmuştu. Telif haklarının ihlal edildiği gerekçesiyle birçok büyük şirketin Torrent’e dava açması aslında Torrent’in bir nevi reklamını yapmıştır ve geçmişten günümüze Torrent ağı büyüyerek yoluna devam etmiştir.

Kripto para sektörünün en çok tanınan isimlerinden Justin Sun, 2018 yılında bu projedeki geleceği görerek ağı tamamen satın aldı ve 2019 yılında TRC-10 algoritmasına yönelik ilk Token’ları üretmeye başladı. Justin Sun’ın ağa katılmasıyla birlikte BTT Yorum konusu da giderek önem kazanmaya başladı.

BTT Yorum 2022

BTT Yorum konusunda birçok analist olumlu görüşlerini dile getirmektedir. Geçtiğimiz yılın ilk periyodunda ciddi bir yükseliş yakalamayı başaran BTT, ekosistemdeki birçok yatırımcının dikkatini çekmeyi başarmıştır. Bu yükselişin ardından uzun süre bir düzeltme yaşayan BTT, 2022 yılının ilk çeyreği ile birlikte yeniden yükselişe başlamıştır.

Hali hazırda 2021 yılının Aralık ayında birçok analist BTT Yorum konusunda 2022 yılının ilk çeyreğini işaret etmişti. BTT’nin yine bu yıl içerisinde PoS ve Mainnet’e geçiş yapması ve bu noktada AVAX’ı örnek alması bekleniyor.

Yine bu yılın başında mevcut coin miktarının arttırılması BTT Yorum noktasında ekosistemi ikiye böldü. Bazı analistler miktar arttırmanın faydalı olduğunun düşünürken bazıları ise bunun yanlış bir karar olduğunu ifade etmekte. Diğer yandan, Ocak 2022 itibariyle fiyatların yukarı yönlü olduğunu düşünürsek, bu kararın olumlu olduğunu söyleyebiliriz. Türk yatırımcılarında büyük oranda hodl pozisyonunda beklediği bu varlığa ülkemizden ciddi bir destek verilmiş durumda. Diğer yandan, BTT Coin diğer varlıklara oranla yatırım hacmini ciddi oranda korumaya da devam etmektedir.

BTT Amacı Nedir?

BTT, dünyanın en önemli dosya transfer ağı olan Torrent’in resmi dijital Token’ıdır. BTT’nin temel amacı ise transfer hızını arttırabilmek adına gerekli olan finans desteğini ağa sunabilmektedir.

BTT Projesi Nedir?

BTT Projesi şuanda Justin Sun tarafından yönetilmektedir. Diğer yandan, projenin temelleri 2001 yılında Torrent’in kurucusu Bram Cohen tarafından atılmıştır. 2018 yılında yapılan satın alım sonrası ise BTT Projesi farklı evre geçirmiş ve 2019 yılında ilk yerel Token piyasaya çıkmıştır.

BTT Kimin?

BTT, merkeziyetsiz bir varlık olsa da proje 2018 yılında TRON (TRX)’in kurucusu Justin Sun tarafından alınmıştır. Buradan yola çıkarak projenin başında Justin’in olduğunu ifade edebiliriz.

BTT Kaç adet var?

2022 yılı itibariyle alınan kararla birlikte BitTorrent’in sayısında artışa gidilmiştir. Toplam arz miktarı 990 milyar adet olan BTT’nin 926 milyar adeti aktif olarak dolaşımdadır ki bu oran birçok dijital varlığa oranla oldukça yüksektir.

Son Güncelleme: 14.04.2022 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.