banner29

AVAX Coin Geleceği – Yorum 2022

AVAX Coin Geleceğini uzman kripto para analistleri yorumluyor. Avax coin fiyatı gelecekte ne olur, fiyat artar mı? Hepsi bu içerikte.

AVAX Coin Geleceği – Yorum 2022

AVAX Coin Geleceğini uzman kripto para analistleri yorumluyor. Avax coin fiyatı gelecekte ne olur, fiyat artar mı? Hepsi bu içerikte.

28 Şubat 2022 Pazartesi 16:09
6929 Okunma
AVAX Coin Geleceği – Yorum 2022

AVAX Coin Geleceği konusuyla birlikte AVAX Coin Yorum gibi kullanıcılar tarafından merak edilen sorulara yanıt vermeye çalışacağız. En değerli ilk 10 kripto para biriminden birisi olan Avalanche (AVAX) Geleceği olan bir varlık olmakla birlikte boğa piyasasının etkisinin geçmesine rağmen yatırımcılarına yıllık periyotta %200 kazanç sağlamış bir varlıktır. Yazının yayınlandığı an itibariyle 75,21 dolardan işlem gören AVAX bu yıl yakalamış olduğu performansla birlikte 2021 yılının son çeyreğine damga vurmayı başarmıştır.

AVAX Coin Geleceği noktasında hiçbir kripto para analistinin şüphesi bulunmamaktadır. Hali hazırda sahip olduğu 18,5 milyar dolarlık yatırım hacmi ile kendini kanıtlamış bir varlıktır. Diğer varlıklara oranla yeni bir proje olan Avalanche projesinin temelleri 2020 yılının son çeyreğinde atılmıştır. Ava Labs tarafından geliştirilen ve yönetilen bu projenin temel amacı güvenlik seviyesi yüksek bir blok zinciri oluşturmak ve bu ağa süreklilik kazandırmaktır.

AVAX Coin Nedir?

Dr. Emin Gün Sirer tarafından kurulan Ava Labs’ın geliştirdiği Avalanche projesi herhangi bir izin veya yetki gerekmeksizin blok zincirlerini tek bir ağ üzerinden çalıştırabilmektedir. Bu noktada da birçok kripto para projesinden ayrılmayı başaran Avalanche projesinde dört farklı evre bulunmaktadır ve bu evrelerde işlem yapılabilmesi için ortak bir karar alınması zorunludur. Bu yüzden de AVAX %51 saldırısına karşı oldukça güvenilir bir varlıktır ki varlığın temel felsefesi de blok zinciri ağındaki güvenliği geliştirmektir.

Avalanche projesi Ethereum ve Bitcoin’e oranla çok daha çevre dostu bir varlık olmakla birlikte bu varlığın madenciliği yapılmadığı içinde enerji verimliliği noktasında en yüksek verimliliğe sahip varlıkların başında gelmektedir. Toplam arz miktarı 720 milyon adet olan varlığın dolaşımdaki arz miktarı ise 377 milyon adettir. 144,96 dolardan Kasım 2021 tarihinde işlem görerek ATH yapmayı başaran AVAX Coin, Wallet Investors analistlerinin bile tahminlerinin üzerinde bir performans göstermeyi başarmıştır.

AVAX Coin Geleceği

İçeriğimizin başında da belirttiğimiz gibi AVAX’ın en değerli ilk 10 kripto para arasında yer alması, 2021 yılının son çeyreğinde müthiş bir performans göstermesi ve sahip olduğu projesi itibariyle AVAX Coin Geleceği noktasında herhangi bir şüphe bulunmamaktadır. AVAX başta Binance olmak üzere Coinbase, Crypto.com, Digifinex ve Gate gibi neredeyse tüm popüler kripto para borsalarında işlem gören ve kolay erişilebilen bir varlıktır.

AVAX Coin Geleceği noktasında Wallet Investors analistleri 2021 yılında AVAX’ın 100 dolarlık fiyatlanmayı geçeceğini ifade etmişti. Diğer yandan, AVAX aynı tarihlerde 144,96 dolardan işlem görerek analistlerin görüşlerinin üzerinde bir performans sağlamayı başardı. Gelecek vadeden coinler listesinde kendine her zaman yer bulabilecek bir varlık olan AVAX Coin, analistlere göre 2022 yılında olası bir boğa sezonunda 200 dolarlık fiyatlanmayı da geride bırakabilecek. Kripto para ekosisteminin önemli analistlerinden olan Justin Sun’da AVAX ile ilgili olumlu görüşlere sahip bir diğer analist olarak öne çıkıyor.

AVAX Coin Yorum 2022

AVAX Coin Yorum konusunda olumlu görüşlere sahip olunmasının bir diğer sebebi ise; Kasım 2021 tarihinde BTC 57 bin dolardan 42 bin dolara kadar gerilerken AVAX’ın sadece 108 dolardan 90 dolara gerilemesiydi. Bu müthiş performansın arkasında ise Layer 1 DeFi ekosistemindeki varlıkların BTC ve ETH ağından büyük ölçüde ayrışması yatıyor.

15 Aralık 2021 tarihinde ABD’nin en önemli banka kuruluşlarından olan Bank of America yaptığı açıklamada AVAX’ı Ethereum’a ciddi bir alternatif olarak gördüğünü belirtti. Bu tarihte ise AVAX boğa piyasasının da etkisiyle oldukça iyi bir performans göstermeyi başarmıştı.

Türkiye’nin yerli araba projesi olan Togg’da attığı Tweet ile birlikte Ava Labs ile ortaklık anlaşması imzaladıklarını ve Togg ekosistemindeki her türlü ürün ve hizmetin Avalanche güvencesi altında olacağının haberini herkesle paylaştı.

Avalanche Hangi Ülkenin?

İsveç’in Stockholm şehrinde kurulan Ava Labs tarafından geliştirilen AVAX Coin, en değerli ilk 10 dijital varlık arasında yer almaktadır. Ava Labs şirketinin kurucusu Dr. Emin Gün Sirer’dir. Bir Türk tarafından kurulan Ava Labs projesinin maalesef Türkiye ile organik bir bağı bulunmamaktadır. Dr. Emin Gün Sirer, New York merkezli Cornell Üniversitesi mezunu bir bilgisayar mühendisidir.

AVAX Sınırlı mı?

AVAX Coin’in toplam arz miktarı 720 milyon adet olarak belirlenmiştir. Mevcut arz miktarının ise yarısından fazlası aktif olarak dolaşımdadır.

AVAX ilk çıktığında ne kadardı?

AVAX Coin ICO’su yapıldığında 0,5 dolardan yatırımcılara sunulmuştu. 2020 yılının son çeyreğinde 5 dolardan işlem gören varlık ilk yüksek performansını ise Şubat 2021 tarihinde 55,51 dolardan işlem görerek gerçekleştirmiştir.

BİR ÖNCEKİ YAZILAR İÇİN BAKINIZ:

Raca Coin Geleceği

FTM Coin Geleceği

ADA Coin Geleceği

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.