banner29

En Çok Kazandıran 15 Metaverse Coin

Yatırımcısına en çok kazandıran 15 Metaverse coini sizler için derledik. Yükselen ve yükselişe geçecek metaverse coinlerin detayları haberimizde.

En Çok Kazandıran 15 Metaverse Coin

Yatırımcısına en çok kazandıran 15 Metaverse coini sizler için derledik. Yükselen ve yükselişe geçecek metaverse coinlerin detayları haberimizde.

14 Aralık 2021 Salı 13:17
3303 Okunma
En Çok Kazandıran 15 Metaverse Coin

Yatırım alternatiflerinin her geçen gün çeşitlendiği günümüzde, Metaverse Coinler en popüler yatırım aracı olarak karşımıza çıkmaya başladı. Özellikle Türkiye’de ve tüm dünyada konuşulan “Metaverse” yani diğer adı ile sanal evren, kripto para piyasası yatırımcılarının ilgisini çekiyor. Facebook’un adını değiştirdiğini duyurduğundan bu yana oyun ve perakende dünyasında büyük bir heyecan yaşanmaya başlandı. Bugün Coinmarketcup'ta yer alan ve en çok kazandıran Metaverse Coinler hangileri sizler için araştırdık.

Kripto para piyasası analiz firması CryptoDiffer, son 30 gün içinde yükselişe geçen 15 Metaverse Coini Twitter hesabından paylaşarak yatırımcılara adeta yol gösterdi. Piyasa değer sıralamasına göre Metaverse Coinler şunlardır;

Yükselişe Geçen Metaverse Coinler

  • Polkacity (POLC)
  • Altura (ALU)
  • vEmpire DDAO (VEMP)
  • EPIK Prime (EPIK)
  • PolkaWar (PWAR)
  • StarLink (STARL)
  • Radio Caca (RACA)
  • The Sandbox (SAND)
  • RedFOX Labs (RFOX)
  • Decentraland (MANA)
  • Revomon (REVO)
  • Boson Protocol (BOSON)
  • WEMIX (WEMIX)
  • OVR (OVR)
  • Wilder World (WILD)

Polkacity (POLC): Tecrübeli yazılımcılar ve yetenekli bir ekip tarafından desteklenen Polkacity (POLC), son günlerde popüler NFT alt yapısı ile dikkat çekiyor. Kullanıcılar sanal bir şehir kurabiliyor ve bu şehirdeki sanal varlıklara yatırım yapabiliyor. Satın alınan her bir mal NFT cinsinden yatırımcının cüzdanına girdiğinden satın alınan mal veya ürünün orijinalliğinden herkes emin oluyor.

Altura (ALU): 20 Ekim 2021’de yaptığı çıkışla yatırımcıların dikkatini çeken Altura (ALU), kripto para analistleri tarafından sıkı mercek altına alınan bir coindir. Geliştiricilere video oyunları, uygulamaları ve akıllı NFT oluşturabilmeleri için gerekli araç ve alt yapıyı sağlamıştır. Böylece geliştiriciler NFT’lerde dinamik işlevsellik sağlıyor. Her bir oyun ögesi video oyunlarının büyük parçaları olup zorlayıcı ve değiştirilemez durumdadır. Oyuncuların adeta para bastığı akıllı bir sözleşme platformuna sahiptir.

vEmpire DDAO (VEMP): Yavaş-yavaş yükselen ve son günlerde gündemi meşgul eden bir Metaverse Coindir. Yatırımcıların yüzünü güldüren ve daha da güldüreceğe benzeyen bir kripto para olarak dikkat çekmektedir. eToroX, Crypto.com, MEXC Global, Uniswap, BKEX, Gate.io ve BitMart gibi sitelerden birine üye olarak istediğiniz miktarda vEmpire DDAO (VEMP) coin satın alabilirsiniz.

EPIK Prime (EPIK): Marka ve oyun çalışmaları olan ve yüzlerce marka ve oyun şirketinin birlikte çalıştığı bir projedir. Üyelere NFT ödülü kazanma şansı da verilir. Platformda her bir işlem Epik Coin ile yapılmaktadır. Üyelerine özel ögelere erişim fırsatı sunmanın yanında NFT ödülü kazanma şansı da sunar.

PolkaWar (PWAR): NFT oyun platformlarından biri olan PolkaWar (PWAR), her bir oyuncunun bir karakter oluşturduğu ve diğer oyuncularla diğer oyuncularla savaşa katıldığı bir oyundur. Oyuncular eşyalarını, yükseltilmiş ekipmanlarını ve silahlarını satarak paraya çevirebilecek.

StarLink (STARL): Bir ayda %350 oranında yaptığı yükselişle dikkat çeken StarLink ( STARL) coin, toplulukla hareket eden bir projedir. Yatırımcılar sanal uydu, uzay aracı ve arazi satın alabilir, satabilir veya takas edebilir.

Radio Caca (RACA): Son zamanlarda yatırımcıların ve araştırmacıların dikkatini çeken bir coindir. İşlem hacmine bakıldığında büyük para birimleri içerisinde 232. sırada olduğu görülüyor. Yaz aylarında düşen fakat Ekim ayından itibaren yükselişe geçen RACA coinleri PancekSwap, MEXC Global, Gate.io ve uniSwap gibi uluslararası borsalardan satın almak mümkün.

The Sandbox (SAND): Tüm para birimleri arasında 38. sırada yer alan The Sandbox (SAND), Metaverse listesinde yer alan ve yatırımların oldukça dikkatini çeken bir kripto paradır. Oyun oynarken coin üretebilir, Sandbox Coin’in listelediği borsalarda satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

RedFOX Labs (RFOX): Borsa iş hacmine bakıldığında 771. sırada, Coin Market Cap listesinde 481. sırada yer alan bir coindir. Nisan 2021’de rekor fiyat yükselişi ile dikkat çekmiştir. $0.03986 olan fiyatının 2025 yılında $0.25007 seviyelerine çıkacağı tahmin edilmektedir.

Decentraland (MANA): Kullanıcıların içerik ve uygulama oluşturabildiği, deneyimlediği ve para kazandığı bir sanal gerçeklik platformudur. Mal ve hizmet ödemesi için kullanılan bir dijital varlık tokenıdır. Decentraland’ı farklı kılan, iş ve eğlence fırsatı veya sanatsal bir ortam yaratmak isteyen kişi ve kurumlara göre tasarlanmış olmasıdır.

Revomon (REVO): Gate.io borsasına yeni giriş yapan Revomon (REVO), Binance Smartchai platformunda çalışan bir sanal para birimidir. İnanılmaz bir sanal gerçeklik deneyimi sunan Revomon, her token sahibinin oyun, içerik ve platformlarla ilgili kararlarda oy kullanabiliyor. REVO coin satın almak isteyenler Gate.io platformunda satın alma işlemini gerçekleştirebiliyor.

Boson Protocol (BOSON): Yükselme beklentisi karşılayan bir coindir. En son 3.84 dolardan işlem görerek ATH değerine yaklaşmaya başladı. Yeni deneyimler yaşamak ve kendini ifade etmek isteyenlerin tercih ettiği bir platform olan Boson’da fiziksel ve sanal dünyaları birbirine bağlamak için yeni deney ve keşifler yapabilirsiniz.

WEMIX (WEMIX): Gate.io borsasında listeye girdikten sonra 10 kat değerlenen Wemix, blok zincir tabanlı bir oyun platformudur. Sürdürülebilirlik ve ölçeklenebilirlik olarak gerekli alt yapıya sahiptir. Düşük giriş sistemi ile oyuncular karmaşık işlemlerle uğraşmaksızın hemen oyuna giriş yapabilir.

OVR (OVR): Etherum blok zincirinde yer alan ve oyun, sanal perakende, canlı etkinlikler, turizm, avatarlar ve daha birçok kullanım alanı ile popülerdir. Dünyanın adeta parsellendiği ve satıldığı evrende yapılabileceklerin sınırı yok gibi. Bu arada OVR coin fiyatı da sürekli yükseliyor.

Wilder World (WILD): Son zamanlarda gösterdiği artışla dikkat çeken Wilder World (WILD) coin, blockhain tabanlı oyun platformu olma yolunda ilerliyor. Platformda Wild coin kullanılan birçok blok zinciri bulunuyor. 2021 Nisan’da %200 oranında yükselişe geçen Wilder World (WILD) coin, yükselme değeri ve işlem hacmi ile bir hayli ilgi çekmiş durumda.

Hangi Metaverse Coin yatırımcısına daha çok kazandıracak merak konusu oldu. Son günlere damgasını vuran Metaverse tokenlarından hangileri yükselişe geçti ve hangileri çok para kazandıracak işte piyasa değer sıralamasına göre listemiz.

Piyasa Değer Sıralamasına Göre Metaverse Coinler

Coinmarketcup'ta yer alan ve en çok kazandıran 20 Metaverse Coin ise şunlardır;

  • Axie Infinity (AXS)
  • Decentraland (MANA)
  • The Sandbox (SAND)
  • Enjin Coin (ENJ)
  • Illuvium (ILV)
  • WEMIX (WEMIX)
  • Radio Caca (RACA)
  • Yield Guild Games (YGG)
  • Vulcan Forged PYR (PYR)
  • MyNeighborAlice (ALICE)
  • Dvision Network (DVI)
  • Star Atlas (ATLAS)
  • Verasity (VRA)
  • MOBOX (MBOX)
  • Wilder World (WILD)
  • CEEK VR (CEEK)
  • Star Atlas DAO (POLIS)
  • RedFOX Labs (RFOX)
  • DeRace (DERC)
  • Boson Protocol (BOSON)

Dijital teknoloji özelliklerinin harmanlandığı ve tüm özelliklerinin her platformda kullanıldığı bir teknoloji olan Metaverse, sunduğu sanal gerçeklikle bambaşka bir dünyaya açılırken yatırımcılara da oldukça iyi paralar kazandıracağa benziyor. Hatta oyun ve perakende sektörü şimdiden hareketlenmeye başladı. Kripto para, NFT üretimi için ihtiyaç duyulan dijital para cüzdanları olup zaman içinde hangilerinin çok kazandıracağını birlikte göreceğiz. Peki bu NFT nedir ilk olarak bu konuya bir açıklık getirelim.

NFT Nedir?

Facebook devinin adını Meta olarak değiştirmesinden bu yana herkes gözünü Metaverse ve Metaverse Coinlere çevirdi. Böylesine büyük bir çalışma ve blok zinciri, elbette ki NFT’lerle bağlantı kuracak ve birlikte çalışacak.

NFT yani orijinal hali ile Non Fungible Token, dijital eserleri alınıp-satılabilen ürünlere dönüştüren ve bunların büyük kitlelere ulaşmasını sağlayan bir teknolojidir. NFT aslında dijital olan bir şeyi adeta tescilleyerek kendine has olmasını sağlayacak. Bu demek oluyor ki, NFT ile alınıp-satılan her şey türünün tek örneği olarak çok yüksek fiyatlarla alıcı bulacak.

Son 24 saatte hangi Metaverse Coin ne kadara alıcı bulmuş tablo halinde gösterelim.

Coin Projeleri Fiyatlar

Proje Adı

Coin

Fiyatı

24 Saat

UFO Gaming

UFO

$0,000021

-11.03%

StarLink

STARL

$0,000035

-16.28%

Radio Caca

RACA

$0,002880

-12.54%

RedFOX Labs

RFOX

$0,109312

-15.81%

Star Atlas

ATLAS

$0,112983

-4.95%

BOSAGORA

BOA

$0,206061

-6.92%

vEmpire DDAO

VEMP

$0,247180

-16.76%

Arcona

ARCONA

$0,987289

        8.94%

Dvison Network

DVI

$1,06

-8.16%

Boson Protocol

BOSON

$1,47

-15.35%

My Neighbor Alice

ALİCE

$11,77

-10.09%

Somnium Space CUBEs

CUBE

$12,68

-14.53%

Aurory

AURY

$12,69

-6.05%

Enjin Coin

ENJ

$2,31

-10.83%

Aavegotchi

GHST

$2,36

-2.10%

Ovr

OVR

$2,38

-4.45%

Decentraland

MANA

$3,16

-8.80%

Star Atlas DAO

POLIS

$3,16

-8.80%

Render Token

RNDR

$3,97

-16.62%

Decentral Games

DG

$313,56

-11.20%

RMRK

RMRK

$37,62

-20.35%

The Sandbox

SAND

$4,81

-8.85%

Yield Guild Games

YGG

$4,86

-11.52%

Wemix

WEMIX

$9,26

-6.76%

Axie Infinity

AXS Coin

$93,79

-7.25%

Fiyatlar an be an değişse de, hangi Metaverse Coin ne kadar ve gelecekte ne ifade edecek fikir verdiğimizi umuyoruz. Analistlerin mercek altına aldığı ve yatırımcıların sıkı takibe aldığı Metaverse coin çeşitleri elbette bu kadarla sınırlı değil. Analistlerin sepetinde daha birçok Metaverse coin bulunuyor. Sizler, en iyi Metaverse Coinleri nelerdir diye araştırdığınızda listelediğimiz coinleri göreceksiniz. NASDAQ’a göre, borsa analistlerine göre, uzmanlara göre veya araştırmacılara göre en iyi Metaverse coinler listemizde yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.