banner29

PTT 5 Yılda 60 Bin Kişiyi İşe Alacak

PTT Yön. Kur. Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik yaptığı açıklamada, işe alımların her geçen gün devam edeceğini ve şu an 40 bin olan çalışanlarının da giderek artacağını söyledi.

PTT 5 Yılda 60 Bin Kişiyi İşe Alacak

PTT Yön. Kur. Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik yaptığı açıklamada, işe alımların her geçen gün devam edeceğini ve şu an 40 bin olan çalışanlarının da giderek artacağını söyledi.

20 Mayıs 2017 Cumartesi 13:54
1162 Okunma
PTT 5 Yılda 60 Bin Kişiyi İşe Alacak

PTT 2023’e kadar çalışan sayısını 100 bine çıkaracak. PTT Yön. Kur. Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik yaptığı açıklamada, işe alımların her geçen gün devam edeceğini ve şu an 40 bin olan çalışanlarının da giderek artacağını söyledi. PTT’nin şu an 4500 işyeri bulunuyor ancak bu sayının da bu süre içerisinde 15 bine kadar çıkması planlanıyor. Buradan çıkarılacak sonuç ise şu şekilde olacak vatandaş hangi yöne doğru yürürse yürüsün yaklaşık 20 dakika içerisinde PTT şubesine ulaşabilecek.

PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik yönetim kurulu açılışında yaptığı açıklamada şu ifadeyi kullandı. “ PTT ailesinin ülkenin dört bir köşesinden gelen 81 ilin CEO'larının bir araya geldiği yılın ikinci değerlendirme toplantısında, şirketin muhasebe, planlama ve icraatlarının değerlendirmesi yapılacak” dedi. PTT Genel Kurul toplantısı ileriye yönelik olarak stratejik bir önem taşıyor şirketin bir dünya markası haline gelmesinin de önündeki tüm engeller ortadan kaldırılmaya çalışılıyor. Bozgeyik konuşmasına şu şekilde devam etti. Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Bakanımızın koyduğu hedefler ve ülkenin geldiği noktadaki adımlar, çalışma programının içindeki ana stratejiyi oluşturuyor, Geçen yıl ülkenin yaşadığı olumsuz gelişmelere rağmen PTT'nin dimdik ayakta, şirketin 4 bin çalışanıyla ülkenin her köşesinde memlekete hizmet ediyor”

"HEDEFİMİZ PTT'NİN DÜNYA MARKASI OLMASI"

PTT’nin her geçen yıl yapmış olduğu atılımlar ve yenilikler sayesinde hızlı bir şekilde yükselişte olduğu görülebiliyor. Dolayısıyla buradaki amaç PTT’nin artık bir dünya markası haline getirilmesi. Türkiye’ de geçtiğimiz sene yaşanan olumsuzluğa rağmen daha da ileriye doğru taşınıyor. PTT 2016 yılında % 17,8 büyüdüğünü ve karının % 30 arttı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.