banner29

Ziraat Bankası Kredi Kampanyaları 2017

Ziraat Bankası, finansal kuruluşlar arasında oldukça güvenilir bir banka olmasının avantajlarını her geçen gün arttırmaktadır.

Ziraat Bankası Kredi Kampanyaları 2017

Ziraat Bankası, finansal kuruluşlar arasında oldukça güvenilir bir banka olmasının avantajlarını her geçen gün arttırmaktadır.

14 Şubat 2017 Salı 15:00
1548 Okunma
Ziraat Bankası Kredi Kampanyaları 2017

Ziraat Bankası, finansal kuruluşlar arasında oldukça güvenilir bir banka olmasının avantajlarını her geçen gün arttırmaktadır. 2017 yılı için hedeflediği kredi fırsatları da buna dahildir. Birçok farklı vade oranları ve faiz oranlarını içerisinde barındıran kredi kampanyaları, birçok kişi tarafından tercih edilen banka olmasını sağlamaktadır.

Banka ile yapılan alışverişin, her iki taraf içinde geçerli olmak üzere güven duygusu içermesi önem taşımaktadır. Bu güven duygusu içerisinde eylemlerin gerçekleştirilmesi ise, oldukça önemli bir durumdur.

Ziraat Bankası Kredileri

Tüketici kredisi, Konut Kredisi, Taşıt Kredisi gibi çeşitli kredi fırsatları 2017 yılına özel çeşitli değişiklikler ile müşterileriyle buluşmaktadır. Herkesin nakit paraya ihtiyacı olabilmektedir. Bu nakit para ihtiyacını karşılayabileceği en önemli kaynaklardan bir tanesi de bankalardır. Oldukça farklı alanlara yönelik olarak belirlemiş oldukları krediler, farklı oranlarla müşterilerin ihtiyacına sunulmaktadır.

Tüketici kredisinin kendi içerisinde ayrılması oldukça dikkat çeken bir durumdur. Bu kredi 36 aya varan vadelerle kullanılması ile birlikte, her türlü ihtiyaca yönelik olarak hazırlanan bir finansman kaynağıdır. Bu krediyi kullanan kişilere bazı prosedürler uygulanmaktadır. Özellikle hayat sigortası, bu kredi kullanımlarında zorunlu olmaktadır. Ayrıca şahsi bir teminat alınmaktadır.

İndirimli Tüketici Kredisi, en önemli kıstas komisyon tutarını kendiniz belirlemenizdir. Tabi bu durumda kişiyi bu krediyi kullanmaya itmektedir. Kişiye özel komisyon tutarı belirlenerek, aylık taksit imkanları ve aylık uygulanacak olan faiz oranları belirlenmektedir.

Masrafsız Tüketici Kredisi, isminden de anlaşılacağı gibi herhangi bir masraf ücreti alınmadan verilen bir kredidir. Tahsis ücreti alınmayan bu kredi için kredi tutarı da müşteriye kesintisiz verilmektedir.

Eğitim kredisi, en önemli kredilerden bir tanesidir. Eğitim hayatı boyunca harcanan tüm masraflar bazen kişiyi oldukça maddi sıkıntıya sürükleyebilir. Bu durum herkesin yaşayabileceği bir dönem olması sebebiyle Ziraat Bankasının eğitim kredisiyle okul, dershane, kurs gibi çeşitli giderleri karşılamaya yardımcı olmaktadır. 24 aya varan vadelerle taksitli veya Kredili Mevduat Hesabı şeklinde kullanım söz konusudur.

İpotekli Bireysel Finansman Kredisi, oldukça yüksek miktarda ihtiyaçların karşılanmasına yönelik olarak uygulanan bir kredidir. Uzun vade ve düşük faizde kullanmak mümkün olmaktadır. Konut veya arsa alımlarında kullanabilecek olan kredi için, konut ve işyerinin değerine uygun %75 oranda, arsa için ise %50 oranında bir değerlendirme ile limit belirlenmektedir. Kredi kullanılan arsa veya konutun ipotek olarak alınması ile birlikte kredi imkanı sunulmaktadır.

Arsa Kredisi, yatırımını arsa ile yapmak isteyen kişiler için oldukça önemli bir kredidir. Satın alınan arsanın değerinin en az %50 oranında bir değerde limit belirlenmektedir. Fakat bu kredi için bir kıstas bulunmaktadır. Bu kıstas da, alınacak olan arsanın imarlı olması ve belediye sınırları içerisinde yer almasıdır. Aynı zamanda, kredi kullanılan arsanın ipotek olarak kabul edilmesi gerekir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.