banner29

Bitcoin 2021 Yıl Sonu Hedefi Bitcoin Kaç USD Olur?

Uzmanlar Bircoin yıl sonu hedeflerini açıkladı. Bitcoin 2021 yılı sonunda kaç dolar olabilir? İyi ve kötü seneryolar. Hepsi haberimizde.

Bitcoin 2021 Yıl Sonu Hedefi Bitcoin Kaç USD Olur?

Uzmanlar Bircoin yıl sonu hedeflerini açıkladı. Bitcoin 2021 yılı sonunda kaç dolar olabilir? İyi ve kötü seneryolar. Hepsi haberimizde.

20 Kasım 2021 Cumartesi 18:00
1032 Okunma
Bitcoin 2021 Yıl Sonu Hedefi Bitcoin Kaç USD Olur?

Bitcoin yatırımcıları tam olarak iyi bir hafta geçirmiyor. 11 Kasım'dan bu yana Bitcoin (CCC: BTC-USD ) değerinin %10'unu kaybederken, Ethereum (CCC: ETH-USD ) %14 oranında değer kaybetti . Bitcoin'in fiyat düşüşü, 14 Kasım'da gerçekleşen Taproot yükseltmesinin ardından geldi.

9 Kasım'da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.134$'a ulaştıktan sonra, Bitcoin fiyatı bugün %16 düşüşle 57.900$'a geriledi. DecenTrader , bu fiyat düşüşünün, kaldıraçlı perakende tüccarların tepede sıkışmasından ve ardından fiyat düşüşünden sonra panik satış yapmasından kaynaklandığını söylüyor.

Washington DC'deki milletvekilleri de Bitcoin'in fiyat düşüşüne katkıda bulunmuş gibi görünüyor. Temsilci Don Beyer (D-Va), milletvekillerini DigitalAsset Piyasa Yapısı ve Yatırımcı Koruma Yasasını geçirmeye çağırıyor. Bu mevzuat parçası, bazı kriptoları menkul kıymetler olarak sınıflandırır. Ek olarak, herhangi bir kripto düzenlemesini veya gözetimini Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) eline verir. Beyer ayrıca sabit paraların sıkı denetime tabi tutulmasını ve federal düzenlemelere uymadıkları takdirde piyasadan çıkarılmasını istiyor.

Öte yandan, Senatör Mike Lee (R-Utah), “herkese uyan tek bir düzenlemenin” kripto dünyasında olumsuz etkileri olacağını savundu. Ayrıca, sert düzenleyici politikaların blok zinciri teknolojisine dahil olan şirketleri denizaşırı ülkelere göndereceğine inanıyor. Senatör Ted Cruz (R-Tex), Lee'nin yanında yer aldı ve "Bütün bunları alt üst edebilecek tek şey ABD Kongresi'dir ve Kongre'nin zaten bunu yapma sürecinde olduğuna dair derin endişelerim var" dedi.

Bitcoin Fiyat Tahminleri: Uzmanlar Ne Düşünüyor?

Morgan Creek'in beş yıllık bir fiyat tahmini 250.000$'dır . CEO Mark Yusko, yatırımcıların Bitcoin'in potansiyelini hafife aldığına inanıyor. Ek olarak, kripto para biriminin “yok etmeyen bilgi işlem gücünün teknolojik bir evrimi” olduğunu belirtti. Yusko, Bitcoin ile altını karşılaştırarak fiyat tahminini rasyonalize ediyor. Altının parasal değeri 4 trilyon dolar olsaydı, o zaman Bitcoin'in piyasa kapitaliz asyönünün, her bir madeni paraya 250.000 dolar değerinde olacak olan bu miktara yükselmesi gerektiğini belirtti.

JP Morgan'ın uzun vadeli fiyat tahmini 146,000 dolar . Ancak yatırım şirketi, bunun kesinlikle uzun vadeli bir hedef olduğunu ve değişken doğası nedeniyle Bitcoin fiyatının 35.000 ABD Dolarına kadar düşebileceğini vurguladı. Ek olarak firma, Bitcoin'in enflasyona karşı bir koruma sağlayabileceği fikrinin yatırımcılar arasında ilgi gördüğünü belirtiyor. JP Morgan, Bitcoin fiyat tahminini ilk olarak bu yılın Ocak ayında yaptı ve bu tahminini bu ay yineledi.

Fundstrat'ın 100.000$'lık bir fiyat tahmini var . Etkileyici bir şekilde, CEO Thomas Lee, Bitcoin'in 2021'in sonunda fiyat hedefine ulaşabileceğine inanıyor. Lee, madencilik diğer coğrafi alanlarda çeşitlendirileceğinden, Çin'in madencilik yasağını Bitcoin için olumlu olarak nitelendiriyor.

CoinList'in ayrıca 100.000 dolarlık bir fiyat tahmini var. CEO Graham Jenkin, fiyat hedefini bir tuz tanesi ile yayınladı. "Oldukça sıkılaşıyor, bu yüzden orada yapabileceğimizden emin değilim, ancak yılın başlangıcına doğru tahminimiz bu" dedi.

FxPro'nun 90.000$' ın biraz üzerinde bir fiyat tahmini var. Analist Alex Kuptsievch, kriptonun “yıl sonunu tüm zamanların en yüksek seviyelerine koşan ilk kripto para birimi için bir savurganlık yapma sözü vermeden” önce bir konsolidasyon dönemi görebileceğini belirtiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.