banner29

TC No İle Kredi Notu Öğrenme

TC no ile kredi notunuzu artık çok rahatlıkla öğrenebiliyorsunuz. Findeks TC kimlik numarası ile kredi notu öğrenmeyi sağlayan ilk alandır

TC No İle Kredi Notu Öğrenme

TC no ile kredi notunuzu artık çok rahatlıkla öğrenebiliyorsunuz. Findeks TC kimlik numarası ile kredi notu öğrenmeyi sağlayan ilk alandır

14 Şubat 2017 Salı 14:53
1388 Okunma
TC No İle Kredi Notu Öğrenme

Kredi notu her alanda karşımıza çıkmaya başladı. Bankalardan kredi ve kredi kartı talebinde bulunulduğunda, çek ve senet işlemlerinde, bayilik alırken, ev kiralarken bile karşınıza çıkmaktadır. Bazen evlenecek olduğunuz kişinin kredi notuna bakarak bile durumunu tespit etmeye çalışanlar olmaktadır. Kredi notu daha önce bankaların bulabileceği bir sistem üzerinden bakılabilmekte idi. Bankalara kredi başvurusunda bulunduğunuzda sisteme girerek risk raporlarınızı görebiliyorlardı. Ama şu anda birçok seçenek ile kredi notunuzu öğrenme şansınız bulunmaktadır. Hatta bankalardan kredi talebinde bulunmadan önce mutlaka kredi notunuzu öğrenmenizde fayda bulunmaktadır. Kredi başvurusu yaptığınız her banka ve ret cevabı aldığınızda kredi notunuz düşmektedir. Kişilerin kredi notunu bilerek tedbir almaları her zaman için daha iyidir. TC no ile kredi notunuzu artık çok rahatlıkla öğrenebiliyorsunuz.

Findeks TC kimlik numarası ile kredi notu öğrenmeyi sağlayan ilk alandır. Bankalar Findeks’ten faydalanarak kredi ya da kredi kartı hizmetlerini sunmaktadırlar. Kredi notunuz düşükse eğer hiçbir şekilde işlem gerçekleştirmenize bankalar onay vermemektedir. Bu nedenle kredi notunuzu takip etmeli ve gerekenleri yerine getirmeye çalışın. Öncelikle taksitleriniz var ise düzenli olarak bir ödeme yapın. Kredi kartınızın asgari ödemeleri mutlaka yapın ama mümkünse dönem borcunuzun tamamını kapatın. Bankalar ile çalışmalarınızı düzenli bir şekle getirmeye çalışın.

Findeks Kredi Notunu TC No İle Öğrenme

Findeks alanından kredi notunuzu öğrenmek için öncelik ile üye olmanız gerekmektedir. Findeks üyeliğiniz var ise ya da üye olduktan sonra TC kimlik numaranız ve de şifreniz ile uygulama sayfasına giriş yapınız. Siteye giriş yaptığınızda güvenlik amacıyla oluşturulan bir resim gelmektedir. Resmin doğruluğunu onayladıktan sonra sorgulama ekranına giriş yapmaktasınız. Findeks kredi notu sorgulama alanında iki seçenek bulunmaktadır. Bunlardan biri kredi notum öğrenmedir. Bu alana giriş yaptığınızda TC no ile kredi notunuzu öğreniyorsunuz. Diğer alan ise başkasının kredi notunu öğrenme alanıdır. Findeks kredi notunu öğrenme alanı ücretli olup 4.-TL gibi bir bedel karşılığında öğreniyorsunuz. Aynı şekilde risk raporunuzu da öğrenmek isterseniz 3,5.-TL ek ücret ödemeniz gerekmektedir. Findeks’ e aylık ödeme yaparak kredi notunuzun düzenli bir şekilde gelmesini isteyebilirsiniz.

TC No İle Findeks Dışında Kredi Notu Öğrenme

Her zaman için Findeks’ten kredi notunuzu öğrenebilirsiniz. Bunun yanında bazı bankalardan belli bir ücret karşılığı müracaat ederek de kredi notunuzu öğrenebilirsiniz. Bazı bankalar ise kredi notunuzu sorgulamak için ya da sorguladıktan müşterisi olma şartını da getirmektedir. Bu tür bankalardan kredi notunuzu sorgulatmak için kredi başvurusu yapmanız gerekmektedir ve bu durum kredi notunuzda az da olsa bir düşmeye neden olacaktır. Artık kredi notu öğrenmeniz için seçeneklerde çoğaldı diyebiliriz. Birçok banka müşterisi için internet bankacılığı ekranından sorgulama yapmayı ve kredi başvurusu yapmanıza imkan vermektedir. Sizin krediye veya başka bir şeye ne zaman ihtiyacınız olacak bilinmez ondan dolayı baştan kredi notunuzu takip edin.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.