banner29

Bayburt Yöresel Ürünler Marketi Bayör Açıldı

Bayburt yöresel köy ürünleri marketi Bayör açıldı. Açılışa özel izlenimler ve iş yeri açılışına katılan mülki amirlerin konuşmalarının detayı haberimizde.

Bayburt Yöresel Ürünler Marketi Bayör Açıldı

Bayburt yöresel köy ürünleri marketi Bayör açıldı. Açılışa özel izlenimler ve iş yeri açılışına katılan mülki amirlerin konuşmalarının detayı haberimizde.

16 Şubat 2019 Cumartesi 15:56
4970 Okunma
Bayburt Yöresel Ürünler Marketi Bayör Açıldı

Bayburt’lu girişimciler Osman Yılmaz ve Resul yaz ortaklığında açılan ve Bayburt’a özgü yöresel ürünlerin satışının yapılacağı Bayör açıldı.

Açılış töreninde Bayburt Valisi, Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan, Garnizon Komutanı Tank Albay Davut Balibaşa, Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Murat Bilgiç, kamu kurumları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayburt yöresel köy ürünleri

Vali Pehlivan açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi,

“Bayburt’a özgü yöresel ürünlerin satışının yapıldığı bu işletme benim çok ilgimi çekti. Yöreye özgü unutulmaya yüz tutmuş tatların bu şekilde satışının yapıldığı bir market hem Bayburt içinde hemde Bayburt dışında ikamet eden hemşehrilerimiz için hayırlı olsun.” Vali pehlivan konuşması iş yeri sahiplerine bereketli hayırlı kazançlar dileyerek son verip iş yerinde incelemelerde bulundu.

İş yeri sahibi Osman Yılmaz ise açılış töreninde şu şekilde konuştu.

“10 Yıla yakındır yöresel ürün toptan satışı yapmaktayız. Yöresel ürünlerin satışında müşterilerimizden ve sokaktaki vatandaşın beklentisi genellikle pakete girmemiş doğal ve organik ürünlerin olduğunu tespit ettik. İnsanlar resmen fabrikasyon ürünlerden bıkmış durumda.

Bizlerde gıda işiyle uğraşan kişiler olarak, vatandaşın bu beklentisine karşılık vermek adına Bayör yöreseli açma kararı aldık.

Ürün yelpazemizde bulunan “Bayburt tereyağı, köy peyniri, göğermiş lor, civil peynir vb. gibi ürünlerin imalatında hiçbir şekilde kimyasal katkı maddesi kullanmıyoruz.”

Yılmaz “Bayör yöreselin Bayburt ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek açılış törenine katılan herkese teşekkür etti.”

Web adresi: https://bayor.com.tr/

Facebook: https://www.facebook.com/bayoryoresel/

Adres: Tuzcuzade mahallesi. Cumhuriyet caddesi no: 62 / A dörtyol mevki
69000 Bayburt

Telefon: 0458 333 46 46

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.