banner29

Engelliler soruyor Engelolma.net yanıtlıyor

Engelolma.net takipçi ve okurlarından gelen yoğun talep üzerine engellilerin, iş hayatı, emeklilik, engelli araç alımı, sağlık kurulu raporları vb.

Engelliler soruyor Engelolma.net yanıtlıyor

Engelolma.net takipçi ve okurlarından gelen yoğun talep üzerine engellilerin, iş hayatı, emeklilik, engelli araç alımı, sağlık kurulu raporları vb.

13 Mart 2017 Pazartesi 14:39
5306 Okunma
Engelliler soruyor Engelolma.net yanıtlıyor

Engelolma.net takipçi ve okurlarından gelen yoğun talep üzerine engellilerin, iş hayatı, emeklilik, engelli araç alımı, sağlık kurulu raporları vb. gibi engellileri ilgilendiren konularda merak ettikleri sorulara yanıt verilecektir.

Nasıl Soru Sorarım?

Bize engellileri ilgilendiren konulardaki sorularınızı İLETİŞİM bölümünden veya [email protected] E-mail adresine mesaj yollayarak sorabilirsiniz.

Soru sorarken dikkat edilmesi gerekenler

Sorunuza net yanıt almak için lütfen sorularınızı detaylandırarak sorunuz.

Örnek olması açısından daha önce sorulmuş ve yanıt verilmiş şu soruları inceleyin.

%90 raporla engelli aracı nasıl alınır

Engelli emekliliğinde yaş şartı aranmaz

Neden sorumu detaylandırmayım?

Yanlış soru örneği: %40 engelli ne zaman emekli olur?

Yanlışın nedeni: Bu şekilde tek kelimeden oluşan ve detay verilmeyen sorulara sağlıklı yanıt verilmesi imkansız. Zira soruda ne mensubu olunan SGK kolu (bağ-kur, ssk, emekli sandığı) nede ilk sigortalılık tarihi yazmaktadır. İşte tamda bu nedenle bu türden sorulara yanıt verilmeyecektir.

Bu sebepten sorularınızı iletirken yukarda anlattığımız ve detaylandırdığımız şekilde sorularınızı iletiniz.

Sorulara kimler yanıt veriyor?

Haber sitemizde bulunan EMEKLİLİKENGELLİ ARAÇSAĞLIK RAPORU ENGELLİ HAKLARI v.b gibi her kategoriden sorumlu ve ilgili kategori içeriğine dair uzmanlaşmış editörlerimiz tarafından yanıt verilecektir.

Verilen yanıtlar mümkün olduğu kadar yasalar, genelgeler ve yönetmelikler dayanak alınarak ve atıfta bulunularak yanıtlanmaktadır.

Son Güncelleme: 13.03.2017 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-06-20 13:07:13

Beni 3yasinda ikiz kizlarim var ve Ikiside engelli. 100de90 raporları var evde bakim aylığı alabilirmiyiz

Avatar
Mustafa senoglu 2021-12-23 19:13:51

Kızım 2005 ten beri tuberoskleroz hastası.2019 da cozger raporu tam bağımlı yüzde yüz,2021eriskin raporu yüzde 76 ve yarı bagimli bu nasıl iş.Boyle birşey nasıl oluyor.İtiraz etsek ne çıkacak.