banner29

Tekerlekli Sandalyedeki Güzel: Tiphany Adams

1983 Doğumlu Tiphany Adams, ABD li Aktris ve modeldir. Adams ‘in hayatı 2000 yılında daha 17 yaşındayken saatte 130 KM hızla giden ve sarhoş bir sürücünün kullandığı aracın yol açtığı kaza

Tekerlekli Sandalyedeki Güzel: Tiphany Adams

1983 Doğumlu Tiphany Adams, ABD li Aktris ve modeldir. Adams ‘in hayatı 2000 yılında daha 17 yaşındayken saatte 130 KM hızla giden ve sarhoş bir sürücünün kullandığı aracın yol açtığı kaza

29 Ocak 2017 Pazar 15:13
3726 Okunma
Tekerlekli Sandalyedeki Güzel: Tiphany Adams

Tiphany Adams Kimdir?

1983 Doğumlu Tiphany Adams, ABD li Aktris ve modeldir. Adams ‘in hayatı 2000 yılında daha 17 yaşındayken saatte 130 KM hızla giden ve sarhoş bir sürücünün kullandığı aracın yol açtığı kaza nedeniyle T 10 kırığı ve L2 Omurga Kemiği Kırığı oluşarak paraplejik (bir çeşit omur ilik felci) oldu.

Kaza sonrası 3 hafta komada kalan Adams’ın uyandığında dudaklarında ilk dökülen cümle şu oldu.

'Bunu aşacağım, hayatımı sonuna kadar yaşayacağım'

Bu feci kazada iki arkadaşını kaybeden ve tekerlekli sandalye kullanmak zorunda kalan Tiphany Adams kazanın şokunu ve sonradan engelli olmanın yarattığı ruhsal bunalımları kısa sürede atlatarak, bir yandan eğitimini tamamlayıp diğer yandan modellik ve film oyunculuğu yaparak başarıdan başarıya imza atmıştır.

Yıkılmadım Ayaktayım

Kazadan iki yıl sonra 2002 Yılında Hollywood yapımı ve Amerika’da en fazla izlenen dizilerden biri olan “Push Girls” dizisinde başrol oyunculuğu yaparak parlak kariyerine sağlam bir giriş yapmıştır.

Bir şekilde felç olmuş, dört kadının hayatının anlatıldığı Push Girls dizisinde, Angela Rockwood , Tiphany Adams , Mia Schaikewitz , Ve Auti Angel başrolü birlikte paylaşmışlardır.

Kendi engellerini aş!

Tekerlekli sandalye kullanan biri oyunculuk, modellik ve eğitim yaşamını ne ölçüde yapabilirdi?

Tiphany Adams çocuk gelişimi ve pskoloji eğitimi tamamlayarak engelli olmanın eğitim almaya engel olmadığını göstermiştir. Fitness eğitmeni olan Adams bir süre Kuzey California’da eğitmenlik yaptıktan sonra Los Angeles’a taşınarak o zamanda beri rüyalarını süsleyen modellik ve aktristlik yapmaktadır.

Güçlü kollar, kusursuz güzellik, kendine güven...

Tekerlekli sandalyeyi sevdiren kadın..!!!

Alışıla gelmiş ezbere göre tekerlekli sandalye insanların zihninde bir trajediyi ifade eder. Bu ezberi yıkan kadın...

Tiphany Adams ın barfiks çekerken sergilediği mükemmel performan için tıklayın:

Son Güncelleme: 29.01.2017 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.